Nieuws overzicht

Rabobank Clubkas Actie
Bent u lid van de Rabobank dan kunt van 28 mei tot 11 juni weer stemmen op KNA in de Rabobank Clubkas 2018! U mag maximaal 2 van uw 5 stemmen uitbrengen op KNA. De opbrengst van uw stem op KNA zal ook nu weer gebruikt worden om onze grote maar kostbare jeugdopleiding te ondersteunen.
 
Alvast heel erg bedankt voor uw steun!!
Verder lezen »
Gezocht: Muzikanten met Karakter
Wij zijn KNA. Wij zijn niet arrogant, wij zijn gewoon goed. Dat roepen we graag, maar maken we ook regelmatig waar. Zo wonnen we afgelopen jaren verschillende Open Nederlandse Fanfarekampioenschappen. Zoals in 2017. We wonnen glansrijk, zoals je hier kunt beluisteren: https://youtu.be/1ju8FPid-7k
 
Wij zijn op zoek naar gedreven muzikanten, die zin hebben om mee te spelen in een goed orkest. Een orkest met karakter. We repeteren op donderdagavond. We werken hard en secuur, onder leiding van dirigent Erik Kluin. Na afloop stoppen we met spelen, maar praten we aan de bar verder over muziek, het winnen van concoursen en het geven van concerten in afgeladen zalen onder het genot van een biertje of baco. Als je aan de beurt bent voor bardienst, vinden we het leuk als je borrelnoten, chips of gehaktballen meeneemt – maar dat is bijzaak.
 
Ons orkest heeft ruimte in een aantal secties: trombone, hoorn, bas (Es en bes) en eerste bugel.
 
Kijken of het wat voor je is? Stuur een mailtje naar info@muziekcentrumlunteren.nl of loop eens binnen op donderdagavond in ons clubgebouw Euterpe in Lunteren.
Verder lezen »
KNA’s Kids Music Day
Ben jij altijd met muziek bezig maar speel je nog geen instrument of lijkt het je juist  leuk om gewoon eens kennis met muziek te maken? Kom dan 15 december naar de KNA Kids Music Day. Je maakt kennis met zowel blaas- als slagwerkinstrumenten. De ochtend sluiten we af met een lunch en s middags heb je je eerste optreden tijdens het jeugdkerstconcert in de Maranathakerk in Lunteren. Je hebt geen ervaring nodig alleen een flinke dosis goede zin. Ook als je AMV volgt of al even les hebt mag je gerust aanmelden!  Aanmelden kan door het aanmeldformulier in te vullen. We zien je graag de 15e!
Verder lezen »
KNA ontvangt mooi bedrag uit de Rabobank Clubkas Campagne
 Super trots en blij! We hebben heel veel stemmen van de leden van de Rabobank gekregen, tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. We zijn net buiten de top-3 van de 170 deelnemende verenigingen geëindigd. Door dit geweldige resultaat, ontvangt KNA een geweldig bedrag van maar liefst Euro 2.667,- voor onze vereniging. Iedereen die op KNA gestemd heeft heel erg bedankt!
Verder lezen »
Tweede De Dorpen Doet actie
Onlangs hebben de inwonders van de gemeente Ede de 2e DEDORPENDOET cheque twv euro 7,50 van de Gemeente Ede in de brievenbus ontvangen. BEWAAR deze bon voor KNA! Binnenkort hoort u waar u de bon kunt inleveren tegen een toegangskaart twv euro 15,- voor het grootse en meeslepende KNA JUBILEUMCONCERT op 25 november a.s. in manege de Nieuwe Heuvel. Dan bent u verzekerd van een gratis plaatsje bij dit geweldige concert en steunt u tegelijkertijd KNA. Want straks geldt: vol=vol…
Verder lezen »
Sponsor KNA zonder je portemonnee te trekken!
Wil jij KNA steunen terwijl je online nieuwe schoenen koopt, de televisie vervangt of een hotelkamer boekt? Dat kan en kost jou niks extra’s! KNA lanceert de ‘KNA-sponsorknop’.
 
Hoe werkt het?
In twee kliks kun je de KNA sponsorknop downloaden. Vervolgens bestel je zoals je gewend bent bij de deelnemende webshops. Tot 10% van je aankoopbedrag wordt gedoneerd door de webshop aan KNA. Voor jou verandert er niets, niet in gebruik en wat je betaalt. Support ons en doe mee!
 
 
Op dit moment zijn bol.com, coolblue.nl, zalando.nl en booking.com aangesloten. Vele anderen (honderden) worden nog aangesloten. 
Verder lezen »
11 november: Twee topfanfares op één podium!
In het jubileumjaar van KNA heeft het fanfare orkest een fanfare van top niveau weten te strikken voor het geven van een concert. Op 11 november komt meervoudig wereldkampioen het Frysk Fanfare Orkest naar Renswoude om samen met meervoudig Nederlands kampioen KNA een concert te verzorgen. De mogelijkheid om twee topfanfares aan het werk te zien!
Verder lezen »
Wees een echte Sinterklaas en sponsor KNA
Sponseren kun je zelfs zonder dat je je portemonnee trekt.
Door je online aankopen sponsor je KNA, online winkels betalen KNA namelijk een vergoeding voor iedere aankoop bij een aangesloten web-winkel. Want om iedere online order wordt gevochten.En voor jou blijft de aankoopprijs gelijk, ook bij aanbiedingen. Prachtig toch!
Verder lezen »
Tweede actie online!
Het 2e KNA intiatief voor uw EDEDOET cheques staat ook on-line: We willen ons groots en meeslepend KNA 110 jaar Jublieumconcert graag gratis toegankelijk maken voor alle Lunteranen net als 10 jaar geleden tijdens het inmiddels legendarische Bosbadconcert. We vragen uw steun om een 2-tal leuke, aansprekende artiesten vast te kunnen leggen om er samen met het fanfare-orkest en slagwerkorkest een extra feestelijke en swingende avond van te maken.
Verder lezen »
Fanfare-orkest wederom Nederlands Kampioen!
Afgelopen zaterdagavond heeft het fanfare-orkestdeel genomen aan het Open Nederlands Fanfare Kampioenschap (ONFK) in theater de Lawei in Drachten. In de hoogste divisie ging KNA de strijd aan met 6 andere top-fanfares die uit alle windstreken naar Drachten afgereisd waren voor dit prestigieuze concours.  
 
De driekoppige jury, die de orkesten vanuit een geblindeerde jurybox beoordeelde, kende aan het optreden van het fanfare-orkest, dat onder leiding staat van dirigent Erik Kluin, maar liefst 93 punten toe. De jury gaf in haar toelichting aan dat ze unaniem waren in haar oordeel welk orkest met afstand de beste uitvoering ten gehore had gebracht. Dit werd door de jury tot uitdrukking gebracht door een duidelijk puntenverschil met de nummer 2.
Verder lezen »
KNA viert 110 jaar bestaan
Hoera! KNA was 12 juni jarig en werd maar liefst 110 jaar! Stokoud maar nog springlevend. Dat hebben we zaterdag 10 juni gevierd met een hele drukke maar superleuke jubileumdag. Tijdens deze dag hebben we in de instrumentenspeeltuin gespeeld, hard gelopen tijdens de sponsorloop, genoten van een concert van ons jeugdorkest en feest gevierd tijdens de feest avond!
Verder lezen »
Steun KNA met de bon van De Dorpen Doet
Afgelopen week heeft, als het goed is, ieder huishouden in Lunteren een brief van De Dorpen Doet met waardecheque van Euro 7,50 ontvangen. GOOI DEZE CHEQUE NIET WEG!! Deze cheque kan namelijk besteed worden aan een Lunters initiatief voor straat, buurt of dorp. Bewaar deze cheque goed (of geef hem alvast aan een van de leden van KNA)! 
Verder lezen »