Agenda

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Percussion experience & Percussion Group Let’s Stick Together!

Kulturhus Borne Marktstraat 23, Borne

Zaterdag 7 oktober zal het slagwerkorkest, Percussion Experience, van Muziekcentrum Lunteren naar Borne afreizen voor een te gekke samenwerking met Percussion Group. Bent u er bij? Doors open: 19:30 uur | Aanvang concert: 20:00 uur | Locatie: Kulturhus Borne | Ticketprijs €12,50 inclusief consumptie Koop u kaarten via de website: https://percussion.group/tickets/lets-stick-together/

€12,50

Scholenconcert Nederwoud & De Sprong

Ut Sporthuus Wormshoefweg 6, Lunteren, Gelderland, Nederland

In het nieuwe schooljaar zijn het basisscholen Nederwoud en De Sprong die als eerste een 10 wekelijks muziekprogramma volgen welke afgesloten wordt met een concert. Dit concert is gratis toegankelijk op zaterdag 18 november in het Sporthuus.

Scholenconcert De Triangel

Ut Sporthuus Wormshoefweg 6, Lunteren, Gelderland, Nederland

Basisschool De Triangel heeft voorafgaand aan dit scholenconcert een 10 wekelijks muziekprogramma aangeboden gekregen van Muziekcentrum Lunteren. Met het scholenconcert presenteren zij het onderwijs en hun talenten. Dit concert is gratis toegankelijk op zaterdag 10 februari in het Sporthuus.

Scholenconcert De Bron

Ut Sporthuus Wormshoefweg 6, Lunteren, Gelderland, Nederland

Basisschool De Bron heeft voorafgaand aan dit scholenconcert een 10 wekelijks muziekprogramma aangeboden gekregen van Muziekcentrum Lunteren. Met het scholenconcert presenteren zij het onderwijs en hun talenten. Dit concert is gratis toegankelijk op zaterdag 20 april in het Sporthuus.

Scholenconcert De Wegwijzer

Basisschool De Wegwijzer heeft voorafgaand aan dit scholenconcert een 10 wekelijks muziekprogramma aangeboden gekregen van Muziekcentrum Lunteren. Met het scholenconcert presenteren zij het onderwijs en hun talenten. Dit concert is gratis toegankelijk op vrijdag 28 juni. Wij hopen dat dit het eerste scholenconcert is welke plaats kan vinden in ons eigen nieuwe gebouw aan de […]