KNA Steunen

Hartelijk dank dat u KNA wilt steunen. Op onze homepage www.muziekcentrumlunteren.nl vindt u een uitgebreid artikel over waarom wij uw steun dringend nodig hebben nu wij vanaf 1 januari 2017 in Lunteren geen oud papier meer mogen ophalen van de gemeente Ede.
 
U kunt KNA steunen door donateur of lid van de Club van 50 te worden. En als u al donateur bent dan wilt u misschien overwegen om uw donatie te verhogen. Vanaf een donatie van EUR 10,- krijgt u al een gratis toegangskaart voor ons jaarlijks winterconcert ter waarde van EUR 8,- en vanaf EUR 25,- of als lid van de Club van 50 (EUR 50,- per jaar) krijgt u zelfs 2 toegangskaarten.
Als u zich wilt opgeven als donateur, lid van de Club van 50 of uw donatie wilt verhogen dan kunt u dit doen door onderstaand formulier in te vullen en dan op de knop verzenden te drukken. Uw aanmelding komt dan vanzelf bij ons binnen.
 
Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben of wellicht als bedrijf KNA willen steunen dan kunt u een email sturen naar iksteunkna@muziekcentrumlunteren.nl, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul ons formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wilt u KNA steunen?*
Voer een getal groter dan of gelijk aan 10 in.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

KNA Sponsorknop

Wil jij KNA steunen terwijl je online je aankopen doet? Dat kan en kost jou niks extra’s!
 
In 2 kliks kan je de KNA sponsorknop downloaden. Vervolgens bestel je zoals je gewend bent op de webshops die deelnemen. Tot 10% van je aankoopbedrag wordt gedoneerd door de webshop aan KNA. Voor jou verandert er niets. Steun KNA en doe mee!