Concert Slagwerkorkest KNA

Op zaterdag 24 november geeft het Slagwerkorkest van muziekvereniging Kunst Na Arbeid Lunteren in samenwerking met het slagwerkorkest van muziekvereniging Caecilia uit Scherpenzeel een gratis toegankelijk concert in muziekgebouw Euterpe, Dorpsstraat 35. Dit concert is een try-out voor het concertconcours van zaterdag 8 december in Etten-Leur.  

 

In april organiseerde het slagwerkorkest een prachtige avond in ’t Akoesticum te Ede met progressieve rock, dynamiek en ritmewisselingen met ‘The Rise and Fall of The Metropole’. Het slagwerkorkest van KNA Lunteren heeft nu het roer omgegooid door deel te nemen aan een concertwedstrijd voor slagwerkensembles op 8 december in Etten-Leur.  

Na het zomerse concert in ’t Arfhuus presenteert het orkest zich nu opnieuw in Lunteren. 

Kom luisteren naar het hoogstaande concours programma met speciale slagwerkorkest composities en het complexe Duke’s Travels van Genesis, geniet u van Lunterse top muzikanten! 

 

U bent van harte welkom op zaterdag avond 24 november vanaf 19:00 uur in Muziekgebouw Euterpe, Dorpsstraat 35. Muziekvereniging Caecilia zal om 19:30 het concert openen, na een korte pauze volgt KNA’s Slagwerkorkest. De toegang is gratis. Na afloop van het concert bent u allen uitgenodigd om onder het genot van een drankje na te praten met de muzikanten en andere bezoekers.