Sponsor KNA zonder je portemonnee te trekken!

Wil jij KNA steunen terwijl je online nieuwe schoenen koopt, de televisie vervangt of een hotelkamer boekt? Dat kan en kost jou niks extra’s! KNA lanceert de ‘KNA-sponsorknop’.
 
Hoe werkt het?
In twee kliks kun je de KNA sponsorknop downloaden. Vervolgens bestel je zoals je gewend bent bij de deelnemende webshops. Tot 10% van je aankoopbedrag wordt gedoneerd door de webshop aan KNA. Voor jou verandert er niets, niet in gebruik en wat je betaalt. Support ons en doe mee!
 
 
Op dit moment zijn bol.comcoolblue.nlzalando.nl en booking.com aangesloten. Vele anderen (honderden) worden nog aangesloten. 
 
Zoals bekend zoeken we intensief naar mogelijkheden om het wegvallen van de ‘papier-inkomsten’ te compenseren. Dit is een fantastische mogelijkheid om een deel van het ontstane gat van bijna € 30.000 in de begroting te dichten. Jij kunt hier eenvoudig aan bijdragen, door het éénmalig downloaden van de onderstaande sponsorknop.
 
Deze innovatieve mogelijkheid van sponsoring is een primeur. Het is een initiatief van de voormalige (mede) eigenaar van het Lunterse bedrijf NoviSites, Willem de Frel en de Bennekomse ondernemer Bart Verkruijssen. Wij zijn enthousiast dat Willem, die uiteraard op de hoogte was van het ‘papier-gat’, meteen aan KNA dacht. Hij benaderde ons voor deze vernieuwende manier van het werven van fondsen. Daarnaast start men met KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) als eerste landelijke partner. Inmiddels hebben meerdere landelijke goede doelen interesse getoond in dit concept.
 
Hoe werkt het?
 
1. Klik op onderstaande button in Google Chrome (andere browsers volgen binnen afzienbare tijd)
 
2. Installeer de Ody-addon door op ‘toevoegen’ te klikken
 
3. Koop je spullen bij Bol.com, Zalando, Coolblue, booking.com en straks bij nog veel meer webshops spullen. Er wordt automatisch aan KNA gedoneerd, daar hoef je zelf niets voor te doen!
 
Na iedere aankoop bij een aangesloten webshop sturen wij jou meteen een bedankje, zodat je weet dat jouw aankoop een bijdrage levert aan KNA. Overigens hoef je je geen zorgen te maken over je privacy: Ody slaat geen persoonlijke informatie over je op.
 
74d759d05616da8f575f9aa5d74e0a0c20160630_KNA_Ody_web