KNA viert 110 jaar bestaan

Hoera! KNA was 12 juni jarig en werd maar liefst 110 jaar! Stokoud maar nog springlevend. Dat hebben we zaterdag 10 juni gevierd met een hele drukke maar superleuke jubileumdag. Tijdens deze dag hebben we in de instrumentenspeeltuin gespeeld, hard gelopen tijdens de sponsorloop, genoten van een concert van ons jeugdorkest en feest gevierd tijdens de feest avond!
 
In de ochtend was de "Instrumentenspeeltuin" waar de Lunterse jeugd kennis kon maken met verschillende instrumenten in 3 leuke workshops. De ochtend werd afgesloten met een heus concert voor de ouders, opa’s en oma’s waarbij de kinderen konden laten horen wat ze deze ochtend al geleerd hadden. En tenslotte kregen alle kinderen ook nog de enige echte KNA spinner!
 
Eind van de middag was de KNA jubileum sponsorloop in de Dorpsstraat die voor de clubkas ruim Euro 2.200,- opleverde.
In de avond was er, onder grote belangstelling, eerst een mini-concert van alle jeugdleden van KNA samen in Zaal Floor. Waarna er voor de jeugdleden en hun broertjes en zusjes een geweldige kindershow was door ras entertainer Ger Smith waar zelfs de volwassenen van genoten.
 
De feestavond ging daarna gezellig door en Ger Smith liet zijn kunsten zien als tafelgoochelaar om met ongekende vingervlugheid de gasten te verbazen. DJ Melvin verzorgde de vrolijke muziek. De avond werd tenslotte afgesloten met een optreden door zanger Patrick Willemse. Kortom we kijken terug op een zeer geslaagd verjaardagsfeestje!!