KNA Percussion Experience welcomes The Eckard School of London Orchestra

The Eckard School, een prestigieuze internationale school uit Londen, en de lokale muzikale talenten van Percussion Experience KNA Lunteren, geven gezamenlijk een uniek en gratis toegankelijk concert op vrijdagavond 5 april om 20:00 in het Akoesticum te Ede. Het concert bestaat uit diverse optredens in verschillende samenstellingen en zal uitermate afwisselend worden met diverse muziekstijlen zoals jazz, klassiek en moderne composities.
 
The Eckard School Orchestra biedt basis en middelbaar onderwijs en stimuleert de ontwikkeling van creativiteit en expressiviteit door middel van dans, drama en… muziek! In verschillende ensembles treden de studenten op tijdens concerten, waarbij klassiek georiënteerde muziek ter ore wordt gebracht. Het hoogtepunt in het muzikale jaar is sinds 1975 de jaarlijkse Music Tour. Onder het motto “Travel and Perform” hebben de studenten in o.a. Parijs, Praag en Leuven een concert gegeven. Zij zullen in April 2019 een weekend verblijven in het Akoesticum te Ede. De muzikanten van The Eckard School zullen ook een concert geven in het ZIMIHC Theater Zuilen in Utrecht op zaterdag 6 april om 20:00 uur.
 
KNA Percussion Experience is vereerd het podium te delen met deze internationale muzikale studenten. Na het spectaculaire en uitverkochte ‘The Rise and Fall of The Metropole’ met progressieve & symfonische rock, dynamiek en ritmewisselingen in april 2018, verheugen de lokale getalenteerde muzikanten zich om opnieuw een concert te geven in het Akoesticum. Deze prachtige unieke locatie heeft een schitterende ambiance waar muziek, dans en theater verbinden en ontspannen.
 
Bent u er ook bij? Het concert vindt plaats op vrijdagavond 5 april, ontvangst vanaf 19:30 in het fraaie Akoesticum. Aanvang om 20:00 uur en om 22:00 uur zal de laatste nood klinken. Wij heten u namens The Eckard School en KNA Percussion Experience van harte welkom! Het concert is GRATIS toegankelijk.
 
Vrijdag 5 april 2019 l Toegang GRATIS l 19:30 uur ontvangst l 20:00 uur aanvang l 22:00 uur afsluiting
l Akoesticum, Nieuwe Kazernelaan 2, 6711 JC Ede l KNA Percussion Experience & The Eckard School of
London Orchestra