KNA geeft liefdevolle Winterconcerten

 LUNTEREN – Op vrijdag 13 en zaterdag 14 februari geeft muziekvereniging KNA Lunteren haar jaarlijkse Winterconcerten. Elke avond toveren alle vijf orkesten de mooiste klanken uit hun instrumenten. De Winterconcerten staan vanwege Valentijn in het teken van de liefde.
 
KNA Lunteren is een bloeiende vereniging. Met twee jeugdorkesten, een jeugdslagwerkgroep, een slagwerkorkest en een fanfareorkest is het een van de grootste en tevens meest succesvolle verenigingen uit de wijde omtrek. Jaarlijks geeft de vereniging haar Winterconcerten in Congrescentrum de Werelt. Elk orkest laat horen welke ontwikkeling het in het afgelopen jaar heeft doorgemaakt en vermaakt het publiek met aangename klanken. 
 
Dit jaar staan de Winterconcerten vanwege Valentijn in het teken van de liefde. Het publiek mag voorafgaand aan het concert een gedicht schrijven voor zijn of haar geliefde. Tijdens het concert worden de mooiste en meest originele gedichten voorgedragen, omlijst door passende muziek. Verras uw geliefde en stuur uw liefdesgedicht naar pr@muziekcentrumlunteren.nl!
 
Kaarten a 8 euro zijn verkrijgbaar aan de zaal en bij DecoHome Blankenspoor in Lunteren.