Zomeravondconcert swingt de pan uit

 De Koepel Commissie houdt iedere zomer een sfeervol zomeravondconcert in de buitenlucht bij de Koepel. Deze zomer staat een swingend Lunters avondje op het programma. Het fanfareorkest van KNA, gospelkoor Together en soliste Diane Ranselaar gaan prachtig klinken in het Luntersche Buurtbosch. 
 
Het wordt een heel spektakel in het Luntersche Buurtbosch, want er gaan zo’n 100 muzikanten in actie komen. Het fanfareorkest van KNA, onder leiding van Erik Kluin, gaat de bezoeker aangenaam verrassen met lichte muziek. Mambo no5 staat bijvoorbeeld op het programma. Daarnaast laat gospelkoor Together, met dirigent Jan-Willem van Ree, de aanwezigen swingen op de stoel. Zij zingen onder meer het beroemde Hallelujah. Het programma is gevarieerd en afwisselend. KNA, Thogether en Diane Ranselaar zullen los van elkaar spelen en zingen maar er zijn ook stukken die samen worden uitgevoerd. Dat wordt heel bijzonder.
 
HUIFKAR EN TREINTJE
Het concert begint om 20.00 uur en is te voet en per fiets bereikbaar vanaf congrescentrum De Werelt en restaurant de Lunterse Boer. Voor mensen die slecht ter been zijn rijdt er vanaf De Lunterse Boer een huifkar op en neer naar De Koepel. Vanaf het parkeerterrein van de Wereld rijdt een treintje heen en weer naar De Koepel. De huifkar en het treintje zijn gratis en gaan rijden vanaf 19.00 uur. Na het concert wordt iedereen weer teruggebracht naar de parkeerterreinen. Voorafgaand aan het concert is er koffie en thee te koop met een gratis koekje om in de stemming te komen. In de pauze worden volop hapjes en drankjes verkocht en na afloop is er alle gelegenheid voor een afzakkertje en gezellig napraten met de musici.
 
Draag tijdens het concert warme kleding en goed schoeisel want het evenement vindt in de buitenlucht plaats. Als het onverhoopt erg slecht weer is op 4 juli en het concert kan niet doorgaan dan wordt via de nieuwsbrief, de website (www.buurtbos.nl), Facebook, en de Lunterse Krant gecommuniceerd over een alternatief programma.
 
BESTELLEN
Toegangskaarten kosten 15 euro per stuk en kunnen besteld en betaald worden via de webwinkel op www.buurtbos.nl.
Eenvoudig te betalen via iDEAL waarna een bevestigingsmail met een uniek reserveringsnummer verstuurd wordt. Deze print is het toegangsbewijs. Kaarten zijn tegen contante betaling verkrijgbaar bij Visrestaurant de Lunterse Beek op het Nieuwe Erf in Lunteren en bij de kassa op het evenemententerrein voorafgaand aan het concert.
‘Vrienden’ van het Buurtbosch krijgen op vertoon van de ledenpas bij de kassa twee gratis toegangskaarten. 
 
Alle informatie op: www.buurtbos.nl