TOP2000 Percussion Experience – Café editie

Herkenbare TOP2000 parels afgewisseld met een originele quiz in gezellige café sfeer

Twee jaar na de eerste editie heeft Percussion Experience zaterdagavond 20 november wederom een uniek concert gegeven. In een intiem uitverkocht Euterpe entertainden wij wederom het enthousiaste publiek met prachtige pareltjes uit de TOP2000. Dit in samenwerking met goede zang en gitaar, afgewisseld met een ludieke quiz en professioneel ondersteund met licht- en geluidversterking door Joost en Ferry.

Met inachtneming van de geldende coronaregels heeft het concert gelukkig doorgang kunnen vinden en hebben we een feestelijke muzikale avond gehad.

Ook nu was er veel waardering voor het prachtige Halo (Beyoncé) en ook andere bekende en minder bekende muziek uit de schatkist van de TOP2000 viel in goede smaak. Paradise by the Dashboard light was een swingende en energieke afsluiter.

Feestelijk muzikaal afscheid Marco Onstenk

Dit concert is het laatste concert van dirigent Marco Onstenk. Marco is 21 jaar muzikaal leider van het slagwerkorkest geweest. Samen hebben we vele muzikale hoogtepunten meegemaakt. De meerderheid van de muzikanten weet niet anders dan dat Marco dirigent is en hebben ook muziekles van hem gehad. Wij bedanken hem en wensen hem veel geluk toe bij zijn nieuwe muzikale uitdaging.