Reserveren

Nieuw-Euterpe is een spiksplinternieuw, multifunctioneel gebouw in eigendom van Muziekcentrum Lunteren. De verschillende zalen zijn zeer geschikt voor het gebruik door grote en kleinere gezelschappen. Ideaal dus voor verenigingen, concerten, vergaderingen, scholen en andere maatschappelijke en culturele activiteiten. 

Nieuw-Euterpe ligt centraal in Nederland en ligt op enkele minuten rijden vanaf de A30. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de Bethelkerk (parkeer dus niet in de woonwijk!). 

Schroom niet om met ons contact op te nemen. Van harte welkom in Nieuw-Euterpe!

 

Concertzaal

De grote concertzaal biedt plaats aan zo’n 300 bezoekers (afhankelijk van grootte podium) en is voorzien van sfeerverlichting, geluidsapparatuur en een beamer. De zaal kan geheel naar wens worden ingericht en is dus ideaal voor concerten, feestjes of andere gelegenheden.

Standaard is er een podium aanwezig in de zaal, maar deze kan ook verwijderd worden. 

 

PLATTEGROND MET AFMETINGEN VAN O.A. PODIUM

AANTAL FOTO’S

 

Foyer

Direct naast de concertzaal bevindt zich de foyer met een gezellige bar. Wanneer u gebruik maakt van de concertzaal dan gebruikt u deze inclusief de foyer. Hier kunt u uw gasten verwelkomen met een kop koffie en tijdens de pauze en na afloop zijn er volop cateringmogelijkheden.

 

AANTAL FOTO’S

Subzalen

Boven de foyer, op de eerste etage, zijn bevinden zich diverse subruimtes die geschikt zijn voor groepen tot 30 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld vergaderingen, muzieklessen of cursussen. Door de dichte wand tussen de subruimtes en de concertzaal zult u geen last van elkaar hebben, deze zijn dus ook afzonderlijk te gebruiken. De tweede etage is enkel bereikbaar via een brede trap, er is dus geen lift.

 

FOTO’S EN PLATTEGRONDEN

 

Reserverings optie aanvragen